NFT Premium domäner

Det finns fortfarande sällsynta och exklusiva NFT-domäner tillgängliga, och det här sektionen hjälper dig att hitta premiumdomäner som ännu inte är tagna.

Domän Nuvarande pris
loading..

NFT premium-domäner

Vi presenterar slagkraftiga domännamn som har attraktiva värden, så kallad premiumdomän eller gulddomän.

Här jämför vi domäner från flera olika aktörer på marknaden och priser. En såkallad premium domän kan vara ett unikt och slagfäridgt nyckelord som har ett enkelt och kraftig igenkännedom.

Man brukar kalla domäner premium domäner när domännamnen har få tecken: Exempel: Win.nft, meta.nft, cash.nft, coin.nft - lyckas du hitta en domän med 2-4 tecken i ett domännamn har du hittat en gulddomän.

Premium NTF-domäner - hur köper man dem?

Det finns flera företag som erbjuder premium NFT/crypto domäner. Du kan hitta dem med till exempel tillägget .eth eller .crypto. .Wallet.

NTF-premiumdomäner blir allt mer populära sedan det snabbt växande antalet kändisar börjat använda denna teknik.

Det råder ingen tvekan om att människor började forska om detta ämne och hittade mycket användbar information, som kan leda till stora avkastningar i framtiden ifall du är tidigt ute och införskaffar NFT generellt. Det svåra är dock att förutse hur NFT kommer att utvecklas och vart de riktiga användningsområdena kommer vara. Många tror att NFT kommer vara en stor del utav VR / META världen i framtiden och därav vill man " Fånga in " de självklaraste NFT domänerna.

Ett unikt ägarcertifikat är något som också övertygar många människor att NTF är framtiden för riktigt ägande.

Nyligen såldes en av NTF:s premiumdomäner för - ja, det är sant - 100 000 dollar. Exemplet med domänen "win.crypto" visar att NTF:s premiumdomäner verkligen är värdefulla.

NFT-kryptodomäner

En av de mest populära leverantörerna av NTF-kryptodomäner är ett företag från San Francisco i USA. Det heter Unstoppable Domains i det var detta företag som sålde den dyraste NTF-domänen någonsin. Om du är intresserad av att köpa en sådan kan du använda vårt sökverkyg som vi tillhandlahåller. Du skriver namnet på domänen, alt ser vilka toppdomäner vi tycker är värda uppmärksamhet. Vi jobbar med att tillhandahålla och visa upp de mest aktraktiva domänerna på marknanden.